Header

Een volledig geautomatiseerd systeem

Digitaalnotaris is een nieuwe notarisformule die voor u werkt. Digitaalnotaris verzamelt alle benodigde informatie voor de notaris. Dit leidt tot snelle service met behoud van kwaliteit en gemak.

Het biedt tevens een aanzienlijke tijdsbesparing voor de notaris en dus een kostenbesparing voor u. De verkoper, makelaar en tussenpersonen zenden alle stukken middels gemakkelijke uploadknoppen naar de digitale kluis. U als koper behoudt deze digitale kluis ook nadat de overdracht is afgerond en kan deze in de toekomst gebruiken voor al uw notariële zaken.

Uiteraard betracht Digitaalnotaris de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het samenstellen van de site en alle te verstrekken informatie. Door middel van een streng beveiligd systeem zijn u en de behandelende notaris de enige die in de kluis kunnen komen. Alle stukken worden vertrouwelijk en persoonlijk behandeld door de betreffende notaris. U kunt de inhoud van uw kluis veilig bewaren om toekomstige transacties op een gemakkelijke manier via Digitaalnotaris te regelen.

DIRECT INLOGGEN

Als u al een account heeft. Als u nog geen account heeft moet u zich eerst aanmelden.